zondag 3 juni 2007

Neef Jules op visite




Vanavond is Katja's jongste neef Jules een kijkje komen nemen. Hij heeft meteen maar de hele afdeling gecheckt en wat bleek: hij had anderhalf jaar geleden dezelfde kamer als Katja gehad. Ook hij is op een woensdag bevallen en ook hij is langer in het ziekenhuis moeten blijven. Dit alles schept al meteen een speciale band!
Ook zijn de kersverse papa en mama weer eens samen op de foto gegaan, twee vermoeide maar blije koppies bij elkaar... Katja ligt bij dit alles ondertussen heerlijk te slapen!!

reactie achterlaten zonder aanmelden

Ik begreep van sommige mensen dat het niet goed lukte om je aan te melden voor een reactie. Als het goed is heb ik iets aan de instellingen veranderd zodat je nu een reactie kan plaatsen zonder dat je je daarvoor moet aanmelden met een google account. Succes!

controle door kinderarts


Vanmorgen is Katja gezien door de kinderarts en die was heel tevreden. De hypertonie (te hoge spierspanning) is verminderd en de voedingen gaan prima. Alle draadjes zijn weggehaald, dus Katja krijgt geen kunstmatige voeding meer en ligt niet meer aan de monitor. Mama Erica ligt niet meer op de kraamafdeling en heeft nu een bed in dezelfde kamer als Katja. Afhankelijk van de de situatie morgen volgen er deze week nog een aantal onderzoeken, zoals een MRI en een EEG. In ieder geval wordt de antibiotica-kuur afgemaakt waardoor we er van uit gaan dat Katja donderdagmiddag naar huis mag!