dinsdag 5 februari 2008

na-carnavallen


Opa Piet was er gisteren weer even met Jules. Jules heeft lekker banaan gegeten, met mij samen, al heet hij héle STUKKEN! Poeh! Verder vond ik het heerlijk zo bij opa!





Ik heb tegenwoordig in de gaten dat er een verschil is met dat drinken... Er is iets zachts en ronds, wat aan mama vastzit (heb het regelmatig al los proberen te trekken, maar dat lukt écht niet) en je hebt zoiets als een fles. Héél interessant!!!







Dus houdt mijn papa mij maar in de 'houtgreep' en dan is die fles, 200 cc, klokklokklok in 5 minuten weg!!! Lekker hoor...







Gisteren zijn we op bezoek geweest bij Jolien en Gerard. Jolien had AU aan de knie; operatie gehad! Toch deed ze heel flink hoor en ik mocht lekker bij haar zitten en een rijstewafel smullen... Jolien werkt bij mama op school en is dus ook zoiets als ergotherapeut (whateverthatmaybe...) en haar specialisatie is dan ook nog eens kindjes. Ik had het daar dus prima naar mijn zin.







Op een gegeven moment mocht ik zelfs bij Gerard zitten, pffff, toen kreeg ik het wel even warm hoor, had helemaal de vlinders in mijn buik!!! Die heeft ook iets moois op zijn neus! Ik mocht het ook even uitproberen....






Ik heb echt geen idee wat hier nou zo handig aan is... IK ZIE ALLES DUBBEL DUBBEL!!!