vrijdag 1 februari 2008

lekkere daagjes

Eén van mijn grote vrienden deze dagen, is Tini de poes. Mijn papa en mama irriteren zich nogal vaak aan hem, hij DOET wel eens wat stoute, onhandige, dingetjes, dus zeggen zij nogal veel zoiets als 'Tini, OPZOUTEN!' (worden waarschijnlijk mijn eerste woordjes), maar ik ben helemaal blij als ik m zie en aai, grijp, knijp en schop hem als geen ander. Tini vind dat allemaal best ok, al hapt ie ook wel eens naar het een vingertje ofzo... Maar die zitten er nog allemaal (ongehavend) aan....







Er gingen links en rechts wat berichten dat zo langzamerhand de kinderbescherming moest worden ingeschakeld, omdat ik nog steeds in zo'n klein 'bakje' werd gestopt in de wagen, pffffffffffffff, kon nauwelijks nog ademhalen in dat ding! Gelukkig hebben ze nét op tijd een 'luxe wagen' voor me geprepareerd, mooi he?








Hier zie je dat ik dus nu eindelijk weer wat ruimte heb en kan ademhalen....







Maandag zijn Opa en Oma weer even op bezoek geweest, met Jules. Die is tegenwoordig gepromoveerd tot Grote Broer, van een Maastrichts (tja, daar is ze nu eenmaal geboren) meiske. Hij zegt nu ook dingen zoals: 'mèh, mie lepke' (ofzoiets), gans doorheen is die jongen, volgens mij... Maar hij is nog wel even lief hoor en geeft me altijd braaf mijn speeltjes terug... Verder hoor ik dat het goed gaat met Lina, het zusje, dus kijken we maar wéér blij!







Mijn papa en mama zijn voor de tweede keer zomaar uit eten gegaan en hebben mijn avondritueel overgedragen aan één of ander berucht trio. Hier zie je nummer 1, Nina. Ik probéérde een beetje zielig te kijken (voor mijn mama, die maar denkt dat ik dit soort dingen helemaal niet kan waarderen), maar het lukt totaaaal niet; heb het namelijk vreselijk naar mijn zin...








Dit is Madi, ik kijk nu éven wat benauwd, want meestal als die komt, dan is er vanalles te tjingel tjangel, piano achtige toestanden te horen. Mét een hoooooop geouwehoer van mijn papa er tussendoor. Maar dit keer viel het mee en was ze gewoon héél lief me éven aan het knuffelen??!!







Dit is Monique, die heeft mij maandag in bed gelegd. Je ziet dat het er verdacht veel naar uit ziet dat ik het allemaal leuk vind! Ik ben maar gewoon snel gaan slapen....! Was tutti kaputti van die 3!







Hier zie je mij gewoon wat spelen... Zo ben ik over het algemeen heel erg druk bezig met vanalles en nog wat. Ik vind het soms wel jammer dat het e.e.a. uit mijn grijprange ligt. Dan spartel ik heel hard met mijn benen en armen, maar kom geen meter vooruit... Als ik dat eens zou kunnen...!!