donderdag 19 maart 2009

bezoekjes en dagelijkse dingetjes


Hallo allemaal, dat was even een weblogpauze, want ik ben afgelopen weekend flink ziek geweest weer; koorts! En dan ben ik niet op mijn best, op zijn zachts gezegd, dus papa en vooral mama hebben er weer wat grijze haren bij... Dat zie je hier ook goed. En dat terwijl we een leuk feest hadden i.v.m. het vijfjarig jubileum van de band van papa....Opa Han, Oma Tanny, Agnes en Janneke op bezoek waren.... allemaal geen foto's van vanwege de plotselinge ziekte.... Was wel fijn dat er bezoek was die voor mijn broertje zorgde, terwijl mama zich om mij kon bekommeren...
Ik heb trouwens deze foto niet zien nemen, dat doen ze stiekem op die Guus en mama dagen....













Inmiddels gaat het weer prima met mij. Hier zie je hoe ik me voortbeweeg op mijn favoriete vervoermiddel van Opa Piet en Oma Lies!












Ook heb ik enkele goeie vrienden die ik graag mee op stap neem, als Guus tenminste niet mee gaat. Die was deze middag met mama op stap... Papa had het zo toch heel gezellig gemaakt voor mij!












Verder vind ik alle schoenen, sloffen en dus ook klompen van anderen heel interessant... Wel lastig lopen, die klompen van papa, vraag me af hoe die dat toch doet?




























Maar het is ook inmiddels duidelijk dat ik een creatief talent heb. Hier enkele actie-foto's













..... en hier een greep uit de collectie











Geen wonder dat ik fans heb, zo was mijn half italiaanse vriendje Davide op bezoek... We waren zo'n happy stel dat we nauwelijks te fotograferen waren!












Davide moest natuurlijk ook mijn broertje bewonderen...














Zijn zusje Eva lag zelfs sámen met Guus in de box: ook wel een leuk stel die twee!











Die Guus blijft trouwens nog steeds bezoekers trekken, zoals bijvoorbeeld hier ome Paul, die ik voor het gemak toch gewoon maar 'popa' noemde (opa dus voor intimi).











Ook heeft ie lekker met één van de buurvrouwen, Herma, geknuffeld....












Overigens lijkt ie dan wel braaf die broer van mij, zo op dit blog, maar hij kan ook goed een keel op zetten hoor!!!













Daarmee denkt ie dat hij alles voor mekaar krijgt, maar ehhhhhh, ik ben er ook nog hoor, ik zorg dat ik mijn portie aandacht dubbel en dwars ook krijg, haha!!!