dinsdag 3 juli 2007

Géén auto!


Gelijk maar een update; géén nieuwe auto. Volgens Peter 'reed ie als een varken'. Zat dus een erg vies luchtje aan die auto, terwijl het op papier allemaal dik in orde leek, mmmmmmmmmmm, heeeeeeel vreemd! Wel erg jammer, zo ver gereden voor niks. Het goede nieuws is dat Peter wel weer thuis is straks en daar is Katja ook blij mee!
Ondertussen smaakte de beschuit met muisjes ook erg goed voor de kraamvisite (Wilma, John, Bas en Hannie), Peter had ze ook graag gesproken, maar dat komt dan wel een volgende keer??!!

Op auto-tocht




Hoog tijd voor een nieuw berichtje; de blog raakt wat achter. Het leven begint ook een beetje z'n gangetje te gaan. Katja groeit en eet (en soms huilt) goed, probleempje is alleen dat het poepen niet zo lukt sinds bijna een week (!!). De deskundigen willen het nog even aanzien en verwachten binnenkort de grote spuitluiers. Zeker nadat de osteopaat vandaag z'n best heeft gedaan en de consultatiearts even heeft gekeken. Katja ligt overigens nu alleen op haar LINKERkant van haar hoofd, dus daarmee is de osteopaat aan de slag gegaan....
Verder was tante Tiny zo lief om stof te kopen voor een gierstkussentje en die is daarmee aan de slag, om het hoofdje mooi te houden...
In het weekend moest Peter werken en hebben we dus niet veel bijzonders gedaan! Er is zaterdag alleen wat bezoek geweest; 3 (ex)collega's van Peter!
Verder heeft Katja tegenwoordig ook soms wat troost aan haar fopspeen, die een knuffel voor haar een beetje op de plek houdt.
Daarnaast is Peter vandaag op een grote toer voor een nieuwe grote auto voor het gezin. Het ziet er allemaal op papier goed uit, we zijn benieuwd hoe het in het echt is. Het is alleen érg ver rijden en dat betekent een nachtje overnachten in Utrecht bij ome Paul. We zijn benieuwd of we morgen een gróte mercedes zullen hebben (zoiets als op de foto, maar dan rood, kon de foto niet van marktplaats halen)!!!