woensdag 5 maart 2008

we gaan vooruit!!


Nou, maandag niks gezien van papadag! Papa was er helemaal niet, heel vaag herinner ik me iets van een zielig hoopje wat even kort kwam kijken.... Gelukkig waren daar de hulptroepen uit Wychen, zodat mama alsnog kon gaan werken. Opa Han en oma Tanny!!!! Ik heb me de hele dag PRIMA vermaakt, enorm lol gehad en het uitgeschreeuwd van de pret! Alleen NIKS geen foto genomen, tis me wat.
Hier zie je me met een nog fitte papa, met een leuk bloesje die Monique voor me heeft gekocht... Leuk he?







Hier ben ik samen met mijn ziekerige papa de kast aan het bewonderen. Vindt alles super interessant. Tegenwoordig zwaai ik ook naar alles en iedereen, als je maar lang genoeg dááááág zegt!!







Ik weet af en toe echt niet waar ze allemaal mee bezig zijn en vooral, wat ze me allemaal voeren!! Zie hier een vreemd exemplaar... Het moet dan allemaal biologisch-dynamisch zijn van mama, maar helemaal normaal is dat toch niet of wel? Ik heb vandaag dan ook lekker een beetje van die groene stengels (niet biologisch dynamisch, sperziebonen noemden ze dat ofzo) gegeten, vond ik veel leuker, lekker zelf in mijn mond steken! Beter dan die gehakte zoete-aardappel smurrie!!



Of het nou kwam door die goede oma/opa zorgen, of door de zon, of door die gekke mama, maaaaarrrrr ik heb de VOORUIT gevonden!!! Nog steeds ga ik voor 80% achteruit, of rollen, maar sóms lukt het me al een beetje om vooruit te komen!! SUPER he????