zondag 20 januari 2008

vanallesennogwat


Er is weer vanalles gebeurd! Meest indrukwekkende is mijn NICHTJE die ineens erbij is gekomen... Een béétje te vroeg, maar ík ben er blij mee, want ik zie dat hélemaal zitten met zo'n meisje erbij, ik geloof dat ze het prima doet daar in de couveuse, dus ik heb alle vertrouwen.... Tis tenslotte familie, wij zijn een sterk volkje hoor!







Mijn papa is naar Praag, heb m al een paar dagen niet gezien; viert dat ie 40 jaar bestaat, met Jacco en Erwin! Nou, ik vermaak me ook best hier, zo waren mijn Opa Han en Oma Tanny even weer op bezoek. LEUK! En straks is die papa er toch wel weer, op papadag natuurlijk!!!













Soms vind ik het ook nog best leuk in de draagzak, als mijn moeder dan nog zo nodig de keuken moet poetsen en ik niet meer zelf wil spelen...






Het zal jullie wellicht verbazen, want je ziet het niet aan me af, maar ik eet dus best graag... Ook de fruithapjes gaan als een trein tegenwoordig!









Ik eet tegenwoordig dus ook graag broodkorstjes, hier zie je hoe ik dat doe...












Soms eet ik ook tafel, da's niet zo lekker hoor







Zijn dit nou geen heerlijke familiekiekjes???











Ik ben ook nog bij een feest geweest; je ziet wat voor een goede invloed mijn tante Willy op mij heeft....Ze komt binnenkort een weekendje oppassen, dat wordt ZUIPUHHHHH!