dinsdag 10 maart 2009

Eerste flesje


Nou, daar zijn we dan weer met onze wekelijkse blog zo'n beetje. Op dinsdag en donderdag is mama alleen met Guus en heeft ze eindelijk eens tijd de blog te maken!
Het weer is niet zo best de laatste tijd, maar ik ben er op gekleed zoals je ziet...











Gisteren was mama jarig, ik heb de hele dag gezongen en naar de slingers gewezen!
Zondag was er daarom bezoek, harrrrrstikke gezellig! Ik heb heerlijk met Jules en Lina gespeeld!










Onderdeel van het ochtendritueel is tanden poetsen wat ik graag samen met mama doe. Meestal sta ik op de stoel, maar ik vond het eigenlijk ook wel leuk om even naast mama te gaan zitten op de stoel deze keer....









Ondertussen heb ik het ook erg druk met het helpen verzorgen van Guus, zo ben ik al een hele ster in het luier verschonen zoals je hier ziet.









Dit is Guus in de draagzak nummer 3 (we hebben nog 2 andere vormen draagzakken..), lekker bij papa, na het eerste prikje gisteren. Was wel een beetje zielig hoor, hij moest wel een beetje huilen daarna en wilde alleen maar lekker dicht bij papa en mama zijn...! Zo in de draagzak vind hij het heerlijk en prima!









Papa heeft een eerste flesje met afgekolfde melk gegeven en Guus vond het allemaal prima! Nou kan hij elke dag oefenen totdat hij over een maandje naar het Heemhuis gaat. Mama kan dan ook weer eens een beetje meer slapen snachts, da's ook wel heeeeel erg fijn.... Ook al ziet papa er dan weer wat moeier uit...!








Het eerste flesje van Guus op film, begeleid door de grote zus, die het commentaar levert...








Dit is Katja die thuis komt na een wandelingetje in de regen....Met de mooie regencape die Oma Tanny heeft gemaakt, al is het soms een beetje lastig om je handen te vinden (moet mama even helpen), om bijvoorbeeld de sleutels te vinden en daarmee de deur open te maken!!