zaterdag 29 maart 2008

Wat pasenkiekjes en verslag van een standaard vrijdag

Hier even een verslag van mij, over een standaard vrijdagje met mijn moeder!





Na een goed ontbijt en een klein tukje, eten we lekker wat fruit in de ochtend


















En dan gaan we op weg! Soms op de fiets (zaterdag komt de fiets van mama! Foto's volgen.... Maar nu nog op de fiets van papa), soms met de wagen...














Op vrijdag gaan we altijd naar de 'eenhoorn', waar de biologische fruit en groenten zijn... De mensen daar kennen mij al goed! Best gezellig... Daarna is het nog even naar de Albert Heijn, jaja, ik heb het harrrrstikke druk!
















Tussendoor ga ik even slapen....







In de middag is het smullen van de boterham, mmmmmmmmmmmmmm















Na de boterham, voor en na een slaapje(niet te lang hoor, dat slapen... zonde van de tijd)wordt er heerlijk gespeeld. Vandaag ook lekker geswingd op muziek, zoals ook beneden op de film te zien. Verder lees ik tussendoor een boekje.








Ik vind overigens die camera wel heel interessant vandaag!









Een standaard vrijdagavond, moet er ook nog gegeten worden, pfffff... Voor mij hoefde dat niet zo en zoals papa ook al zei: we moeten ook langzaam aan de bikini-lijn gaan denken???? Bovendien wordt ik hierna nog door elkaar geschud voor een 'wild' liedjesgebeuren voor het slapen gaan (met papa op de gitaar), krijg ik nog wat van mama te drinken en ga ik dan nog in bad.... Compleet programma dus; geen tijd om uitgebreid te eten?!.









Hier zijn nog wat kiekjes van pasen. Eén of andere toestand was er rond eieren, die overal in huis lagen. Ik snap het hele gedoe niet, maar ik doe maar leuk mee...















Hier zie je wat voor een vreemd weer het was, alles wit!!! Ik kijk mijn ogen uit....






Hier ben ik nog lekker wat aan het wiebelen op de muziek....