zondag 6 januari 2008

Gelukkig nieuwjaar!!!!



Vandaag ben ik weer superblij, ik heb de afgelopen 2 weken wat lopen kwakkelen, net als mijn papa die maar blijft hoesten. Steeds weer wel/ niet een beetje koorts en dan was ik soms ook helemaal niet blij. Maar vandaag is het weer helemaal feest, helemaal omdat ik TERUG KAN ROLLEN! Het is weer vereeuwigt op de film... Verder heb ik voor het eerst even in de mooie stoel gezeten die Opa Piet en Oma Lies voor me hebben gekocht. Ook heb ik een mooi nieuw varken, gekregen van een collega van mama (Harm), waar ik vrijdag eventjes ben geweest.
Verder wil ik iedereen een haaaaaaaaaaaaaaaaaarstikke mooi 2008 wensen, want die papa en mama hebben weer eens geen kaartjes gestuurd...
Ik wil ook vooral mijn tante Willy even er op wijzen dat ik ook zónder slab nu op de foto sta, maar het is wel goed dat je me ook niet kan ruiken zo op de weblog, want ik spuug nog even vrolijk af en toe en dan ruiken mijn kleertjes heeeeeerlijk!!







Er zijn weer allerlei bezoekjes geweest, vorig jaar nog bij Roos en Dees en bij de kleine baby Julia en haar zusje Emma. De was nog klein zeg die baby!! Maar dit jaar (gisteren) zijn we ook op bezoek geweest bij John, die 40 jaar werd!