vrijdag 8 februari 2008

bezoek en ziek!


Ik ben een beetje ziek.... woensdagnacht begon ik een beetje te spoken en donderdag was ik naar het Heemhuis, maar Jeanette belde mama maar op om me te komen halen, want ik moest alleeeeen maar huilen!! Gelukkig was er wel een lieve Karin en Jeannette om me te troosten en heb ik daar wat op de arm geslapen. Toen mama kwam was het al beter en heb ik toch mijn flesje maar gedronken. Daarna lekker thuis in bed geslapen. Vannacht heb ik heel onrustig geslapen, maar ik had ook wel flink wat koorts denk ik. Vandaag gaat het eigenlijk alweer beter en kan ik ook alweer lachen. Gisteren deed ik dat niet, zoals te zien op de foto.... Behalve heeeeel even als mama een varken nadoet!!
Vond het trouwens ook leuk dat nichtje Lina een reactie heeft geschreven! Ben super trots een voorbeeld te zijn, maar ook heel blij dat ze elke dag een stapje vooruit gaat!








Een collega van mama (Edith) en haar dochterje Mila zijn geweest. Dat was gezellig! Ik was toen ook nog niet ziek en lekker vrolijk. Mila vond het ook interessant en keek haar ogen uit!







Mila is 4 maanden jonger dan ik, dus die mocht even in mijn box liggen. Vond ze best leuk!






Ik heb het van een afstandje allemaal even bekeken, al vind ik het tegenwoordig vooral leuk de halve kamer door te rollen en alles eens grondig te onderzoeken. Hier bekijk ik bijvoorbeeld de rode kast ook eens grondig







Hier speel ik samen met Mila, ze kan al zitten, knap he? Of helpt die mama een beetje????