zondag 9 september 2007

naar mama kijken in maastricht



Ik wordt de laatste dagen de hele tijd maar naar de linkerkant geroepen, snap er niks van wat ze daar nu weer mee willen..... Vond die rechterkant wel wat leuker, maar goed, gelukkig lukt het wel steeds beter, dus dan doen we dat gewoon effe!









We hebben laatst een enorrrrrume wandeling gemaakt naar Sweikhuizen, daarvoor moet je een enorrrrume berg op, waar het nog wel eens frisjes kan waaien. Ik was dus lekker er onder gekropen en moest effe uitrusten van dat klimmen!!






Ik vermaak me door het één en ander aan mijn papa te vertellen, hij praat alleen wel raar, versta er niks van, maar hij praat nu eenmaal zo






Mijn papa die ziet er wat stoffig uit de laatste dagen; is iets aan het klussen ofzoiets, een tafel geloof ik...










De afgelopen dagen ben ik in allerlei outfits gestopt, zoals een gebreid truitje van mijn tante's, dat alweer bijna te klein is! En een mooie badjas die Oma Tanny heeft gemaakt.




Ik ben vandaag naar een parcours geweest in Maastricht, nou, ik heb geen parcours gezien, maar hoorde wel bekende klanken van mama's band Rosé Brut en heb het maar eens bekeken allemaal.






Er was van alles aan publiek, dit is de afdeling kinderergotherapie van de hogeschool Zuyd, daar ben ik nog maar even uit de buurt gebleven. Die fysiotherapie is voorlopig genoeg en moet je ze zien!!




Ik mocht lekker bij Dees op schoot zitten tijdens het optreden





De band die na mama's band speelde vond ik maar niks, dus heb ik bij Riekje maar even een tukje gedaan