vrijdag 5 oktober 2007

nieuwe avonturen


Dit ben ik en mijn boek die ik al heeeeeeeeeeel vaak heb gelezen. Mijn papa en mama maken zich daar zorgen om: heeft ze dat boek nu NOG niet uit??? Moet ze niet wat bijles krijgen voor dat lezen???????? Maar ik vind het gewoon leuk. Bovendien heb ik een tante in het basisonderwijs, dus dat lezen is een eieieieietje voor me!





Ik heb een coole muts gekregen van Hannie en van de familie van Loon een heeeeeerlijke warme jas. Die show ik even hieroooooo, leuk he?





Ik ben woensdagochtend voor het eerst naar Jeanette in het Heemhuis geweest. KEIvroeg werd ik al wakker gemaakt, daarna gedronken, lekker mama en mezelf ondergespuugd, weer omgekleed en hier zie je me klaar voor vertrek... Pffffff, wat een heftig ochtendprogramma!






Hier kom ik aan bij Jeanette en Violet. Violet is het dochtertje van Jeanette en die ging daarna naar school. Ze vindt mij wel leuk en wil me steeds allerlei leuke speeltjes geven; lief he?





Hier lig ik in de box in het Heemhuis! Het was haaaaarstikke goed gegaan, ik heb er lekker geslapen zelfs (ik sliep nog toen mijn mama mij al kwam halen!!) en gespeeld en buiten met Jeanette gewandeld. Super leuk hoor!






Er is gisteren een nieuwe (super goeie) fysiotherapeut geweest. Van de vorige moest ik zo in de box liggen, maar ik zette me steeds meer af op die dikke rol en ging zo juist steeds lekker overstrekken (wat ze niet willen...)!!





Nu moet ik zo liggen van de fsyiotherapeut; mijn beentjes liggen nu 'vrij' en dat stimuleert mij om ze op te trekken en daarme oefen ik enorrrrrum alle buigspieren... Verder hangt er een aap ineens aan het ding boven mij. Ik kijk en ga met mijn handje vooral naar dingen die ik voel i.p.v. dingen die ik zie, dus zo voel ik sneller iets aan de linkerkant en ga ik daar naar kijken! Verder moet ik op schoot oefeningen doen, pfffffffffffffffffffffffffffffffff.....dooooooodmoe wordt je ervan!!