zondag 29 juli 2007

Eerste flesje!



Onder het toeziend oog van immer jaloerse poes Tinie heeft papa vanavond Katja het eerste flesje gegeven. De pakweg 50 cc die mama bij elkaar gekolfd had werden gewarmd en vol goede moed ging pa aan de slag. Dat dit niet zonder slag of stoot gebeurde laten de fotos zien.. Katja vond 't aanvankelijk helemaal niks en brulde er vrolijk op los. Net toen papa langzaam de moed in de schoenen begon te zakken snapte dochterlief ineens dat in dat rare nepding wel echte melk zat en dronk ze zo het flesje leeg. Dat vervolgens de helft er weer uitkwam in het slabbertje belandde mocht de pret niet drukken. Gelukkig kwamen opa en oma net binnen zodat alles op de foto staat; mama zat namelijk al die tijd met de handen voor de oren op de trap..

druk weekendje






Katja had weer een vol programma dit weekend: op zaterdag naar Culemborg waar papa's neef Eugene 40 was geworden. De familie van Haaren was compleet aanwezig, ook Toos en Harrie (in de volksmond Oma Broddel en Opa Sjravel)! Katja ging uiteraard met achternicht Tessa op foto maar moest daarna toch even bijkomen bij mama op schoot. Maar de lange autorit heen en terug heeft ze prima doorstaan!
Vandaag was er bezoek van Hendrikje en Robert met Emma uit Cadier en Keer, zij hadden een heerlijke aardbeienvlaai bij zich voor papa's verjaardag van komende woensdag. Katja is wel moe van alle indrukken en mensen die ze gezien heeft maar kan de slaap toch niet goed vatten..