vrijdag 29 juni 2007

Donderdag en vrijdag




Gelukkig was donderdag de borstontsteking weer helemaal over; raar maar waar, kwark helpt echt! Ook nog braaf de druppels genomen en wie weet heeft dat ook mee geholpen..
Verder was donderdag even Jules met Opa en Oma op bezoek; hij gaf even toezicht bij het luier verschonen. Erica is smiddags voor het eerst even weggeweest; een half uurtje een presentatie gezien op school! Bij thuiskomst was het voor Katja weer lastig om te slapen, de middag en begin van de avond zijn niet haar favoriete momenten! Maar snachts heeft ze weer wel lekker geslapen en lekker gedronken en uiteindelijk 'sochtends ook tot uur of 11 geslapen, dus Erica kon ook even bijkomen! Ondertussen deed Peter 's ochtends het eerste deel motorexamen. GESLAAGD!!!!!!!!!!!!!!!!
Om dat te vieren zijn we even de stad in geweest met Katja, dit keer bij Peter in de draagzak. Dit formaat is afkomstig van de tantes Baarends (ze hadden er allebei 1) en beter voor Peter als die warme doek! Er was éven verwarring voor wie de draagzak nu eigenlijk was... Ze heeft heeeerlijk bij hem geslapen en was het dus niet eens met het feit dat hij ging werken om half 3. Toch uiteindelijk bij Erica in de draagdoek verder geslapen, nadat ze gewoon ging stofzuigen (!!), want daarbij viel Katja lekker in slaap.
Nu gezellig met Erica, beetje huilen en slapen vanmiddag, totdat Peter vanavond thuis komt en ze vast lekker ligt te slapen...
Overigens is er ook goed nieuws dat Katja steeeds meer ook naar links kijkt en op de linkerkant gaat liggen!!