zondag 17 februari 2008

16/17 februari: de Supernannies!

Ineens waren ze er.Ik werd zaterdagochtend vrolijk wakker, Erica kwam de kamer in, en daar stond ineens een vreemde! Willy heette zegeloof ik. Ik was heel verbaasd. Bij het ontbijt zat er nog een iets kleinere versie van die Willy bij, Ida heette ze. Ze hadden allebei in de verte wel iets weg van mijn moeder, dus het zou familie kunnen zijn.In elk geval trokken Erica en Peter er stiekum tussenuit, volgens mij toen ik mijn ochtend-dutje deed, en dat is maar heel kort, ik hou graag de boel in de gaten, maar ik had toch duidelijk iets gemist.



Nou, die twee, die grote en die kleine zal ik maar zeggen, die waren helemaal in hun nopjes. Supernannies!! Riepen ze en ze gingen met me aan de slag:

Ik moet zeggen, het fruithapje smaakte me prima

Toen mocht ik in de wagen. Hee zonder muts zul je denken, nee dat was alleen maar voor de foto want het was veels te koud.

Hier zie je me bij Albert Heijn.

Die kleine moest alle schoenen van de schoenenreus passen.

Eenmaal weer thuis hebben we veel gelachen!

Ik mocht laptoppen

Ik mocht zappen

En toen moest ik naar bed, rond elf uur wilde ik er nog even uit om naar de uitslag van Idols te kijken maar dat mocht helaas niet. Willy bleef wel even gezellig bij me zitten en toen ben ik dus maar weer lekker gaan slapen

En ik heb de hele nacht goed geslapen!

'smorgens zat Willy al tijden op me te wachten......

Maar om 8 uur kwam ik er toch eindelijk uit.

Hieronder zie je me smakelijk genieten van mijn ontbijt. Ik heb net een smsje gekregen dat Erica en Peter alweer onderweg zijn, en ga dus rustig een dutje doen, want die zogenaamde supernannies heb ik nu wel gezien!