vrijdag 29 augustus 2008

Optredens en bezoekjes


Dit is mijn familie; deze foto ging na de vakantie mee naar het Heemhuis (de gastouder Jeanette). Ik zwaai enthousiast, maar dat schijnt niet helemaal de bedoeling te zijn...









Er is iets héél indrukwekkends....de 'teletubbies'! Ik vind het SUPER.... Ze doen wel stééds hetzelfde want mama en papa hebben maar 1 DVD, maar dat maakt voor mij niks uit....










Ik ben met mama naar de kinderboerderij geweest en dáár was ie weer.... Phillip, mijn maatje en leeftijdsgenootje. Het was heel gezellig, ook met de mama van Phillip, ondanks de regen... Die mama had wel een héééle dikke buik. Alhoewel die van mama de laatste dagen ook wat dikkig is hoor.













Mijn nichtjes Ida en Janneke zijn op bezoek geweest, dat was gezellig!! Ze hebben lekker met mij gespeeld en we moesten erg lachen... Verder heb ik lekker gepoept wat zij mochten opruimen, samen gegeten, gewandeld en in bad.










Ik vond het weer super gezellig met die twee!









Janneke, Ida, Mama en ik zijn ook naar één of ander hoop lawaai geweest in een héle grote tent, waar we gelukkig niet bleven slapen... Er was ook een raar soort groot bed, zonder matras en slaapzakken, maar dan stonden er allemaal vreemd geklede figuren op... Daarvoor stonden grote dozen waar dus oorverdovende geluiden uitkwamen!











Ik keek mijn ogen uit, er werd steeds iets over 'papa' gezegd, maar ik denk dat hij blij was dat ie er niet bij was. Tjonge jonge wat een raar groepje bij elkaar... en die muziek???!!!









Ik treed soms ook op, nog wel voor klein publiek en slechts korte tijd; ik ben onbetaalbaar als je me lang wilt zien optreden. Ze noemen me ook wel eens Katja Tielemans tegenwoordig. Ik ben te boeken, maar hou de creditcard bij de hand!