zondag 16 december 2007

Kinderarts en wilde nacht


Woensdagavond en donderdagavond had ik koorts en een beetje hoesten. Krijg denk ik de verkoudheid van papa, want die was vorig weekend goed ziek!
Dus....Vannacht heb ik niet veel geslapen, want ik moest steeds heel hard hoesten. Ik maakte mezelf ermee wakker en dan moest ik huilen. Mijn papa en mama hebben om de beurt de hele nacht me getroost en dan sliep ik steeds weer eventjes. Maar nu lijkt het wel al weer te gaan, ik kan weer lachen en heb geen koorts! Dus ik kan mijn nieuwe pakje van de sint showen!!





Hier nog het pakje van een andere hoek... Ik zie er ook niet meer echt ziek uit he? Vanmorgen had ik ook geen koorts. Vind wel dat die papa en mama er aaaaakelig uit zien! Tjeetje, die moeten ook eens op tijd naar bed gaan!






Eerder deze week (woensdag) was alles nog picobello volgens de dokter. Ik moest namelijk weer even naar de kinderarts. Hier zit ik in de wachtkamer







Ik heb nog even lekker appelmoes gegeten, want ik moest nog even wachten!






En toen was ik eindelijk aan de beurt. De kinderarts was tevreden, maar ik moet nog wel even doorgaan met de maagzuurremmer, helemaal als ik ga draaien dan komt er wel eens het e.e.a. omhoog. Over 2 maanden gaan we er wel eens mee stoppen en dan weer 2 maanden later zie ik de dokter pas weer!






Hier lig ik alweer te slapen, blijft vermoeiend die uitstapjes!