vrijdag 7 december 2007

leuke en verdrietige zaken


Ik ben in alle hectiek van deze week weer eens een verjaardag vergeten. Zelfs de 'partnerregistratiedag' van papa en mama (6 december) hélemaal vergeten. Gelukkig kregen we een kaartje van de attente Oma Lies!! Maar goed, hierbij een goedmakertje voor mijn nichtje en dikke kwijlerige kusjes van mij!!








De sint vroeg om weer wat foto's, maar ik moest even oefenen....tadaaaaa! Ik kan nu ook mijn voetjes pakken. LEUK!









Er worden soms de raarste instrumenten uit de kast getrokken. Ik doe maar net alsof ik het leuk vind..., maar helemaal normaal is die papa niet hoor!






Vorig weekend hadden die twee het idiote idee om 'lekker te gaan wandelen in Maastricht'... Het regende en stormde, maar goed, ze doen hun best maar, ik lig toch lekker droog en warm in die wagen!







Hier zit ik met mama in de kroeg in Maastricht. Ik kijk mijn ooooogen uit!! Wel lekker warm bij het haardvuur...







Ook wat verdrietige dingen deze week
Jori was al heel lang ziek, maar het leek nog allemaal redelijk goed te gaan. Hij heeft vorige week vrijdag zelfs nog een merel gevangen (je ziet het alleen niet heel erg goed)!!! Maar toch werd hij deze week zieker en zieker...








Dus onze lieve Jori is ingeslapen, met hulp van de dierenarts, op woensdag 5 december. Hij liet het allemaal rustig begaan en het was zo gebeurd, hij was de laatste dagen erg ziek, kon niet meer goed lopen, niet meer eten en de laatste dag ook niet meer drinken. Dat vonden we een beetje te zielig en nu is ie fijn naar de kattenhemel, daar heeft ie het veel beter....